BHV Opleidingen 


Bedrijven en organisaties doen er alles aan om de continuïteit van hun bedrijfsvoering te waarborgen. Een veilige werkomgeving voor hun werknemers hoort daarbij. Met een goed georganiseerde bedrijfshulpverlening (BHV) kan er bij een eventuele calamiteit adequaat worden ingegrepen om iedereen in veiligheid te brengen en de schade te beperken


BHV Basis Training (incl. AED)


Tijdens de basis BHV training van EBA Veiligheidsgroep leiden onze instructeurs u binnen 1 dag op tot gecertificeerd BHV'er. De opleiding kan gegeven worden bij u op locatie of op een van onze locaties. tijdens de training richten we ons vooral op de praktijk: brand bestrijden, ontruimen en communicatie, levensreddende handelingen.

Kosten:

€ 125,00 p.p.

Opleidingsduur:

1 Dag

Geldigheid certificaat:

1 jaar 

 

Herhaling BHV Training 


Om up-to-date te blijven en nieuwe dingen te leren adviseert EBA Veiligheidsgroep iedere BHV’er om jaarlijks een herhaling bedrijfshulpverlening te volgen. Deze herhalingen zijn minder theoretisch en meer praktijkgericht. Door veel te oefenen op verschillende calamiteiten bent u verzekerd van het goed optredende van uw BHV’ers tijdens een calamiteit .

Kosten:

€ 100,00 p.p.

Opleidingsduur:

1 Dag

Geldigheid certificaat:

1 jaar